Trainer/coach persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling, consumer insights consultant, auteur, spreker en directeur TwinQ insights & inspiration: de sleutel tot je doelgroep en jezelf.
Kernwoorden: enthousiast, puur, gedreven, inspirerend, nieuwsgierig, open, analytisch, no-nonsense en direct. Zij combineert marketing, psychologie, intuïtie en creativiteit met een vleugje humor

Angela Weghorst (1971) studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft en heeft vervolgens meer dan tien jaar de opleiding energetische waarneming & intuïtieve ontwikkeling (EKV Margriet van Bentem) gevolgd. Twintig jaar lang ondersteunde zij bedrijven en organisaties bij het vinden van de unieke kern en kracht van hun marketingproposities. Eerst als marketeer (o.a. verantwoordelijk voor Maxi-Cosi) en daarna als research based marketing-/consumer insights consultant gespecialiseerd in kinderen en jongeren, brand positioning en concept development.

Doen wie je bent:
De laatste tien jaar is Angela zich echter steeds meer gaan specialiseren in het achterhalen van de unieke kern en kracht van mensen. Hiervoor heeft zij haar eigen visies, methodes, programma’s en TwinQ Persoonlijkheidsprofielen ontwikkeld.

“Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we gebruik maken van ieders volledige potentie, ieders unieke passies en talenten, dat we met z’n allen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Voor nu en later. Mijn passie & verlangen is om zoveel mogelijk mensen te kunnen raken en inspireren waardoor ze hun eigen kern & kracht (her)ontdekken, zich herinneren wat hun unieke plek in het geheel is en succesvol kunnen doen wie ze zijn”

Anders:
Daarnaast heeft Angela in 2016 het boek ‘Anders: het échte verhaal van Generatie Zenz, de 5- tot 25- jarigen van nu’ geschreven. Dit boek is gebaseerd op een grootschalig onderzoek onder vierduizend kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun houders en geeft je een kijkje recht in hun hart.

“Iedereen is anders. Mijn droom is dat iedereen zichzelf kan zijn, gewoon zoals ie is en niet een aangepaste versie zoals (we denken dat) anderen willen dat we zijn. De afgelopen tien jaar heb ik talloze persoonlijke gesprekken gevoerd met kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en ouders. En wat me telkens weer raakte was de onderliggende overtuiging van velen, namelijk: ‘Ik ben anders dan anderen… dus minder.”

Angela Weghorst is een bevlogen en gepassioneerde keynotespreker die weet te raken. Haar lezingen zijn inspirerend en direct en maken een diepe indruk.

Talen: Nederlands, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 1,5 uur
Expertise in: Generatie Z, Positionering, persoonlijke & intuitieve ontwikkeling
Onderwerpen: balans leven werk, business spiritualiteit/ethiek, HRM, inspiratie en motivatie, leiderschap, management, ondernemerschap, onderwijs, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, verandermanagement

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

Persoonlijk leiderschap = doen wie je bent
Wat is de overeenkomst tussen mensen die succesvol zijn? Ze doen wie ze zijn. Ze vallen samen met zichzelf. Er is geen verschil tussen: ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat heb ik te bieden’. Ze worden niet gehinderd door hun ratelende brein dat de neiging heeft om de werkelijkheid net een tikkeltje minder rooskleurig weer te geven. Maar laten zich naast hun ‘gezonde verstand’ leiden door hun innerlijke wijsheid die verder gaat dan kennis. Angela laat je op een bevlogen manier de overeenkomst tussen succesvolle merken en mensen ervaren: de een is gecreëerd op diepgaand inzicht in de doelgroep en de ander op diepgaan inzicht in zichzelf. Ze laat je daarbij o.a. zien dat wat je het leukst vindt om te doen van grote invloed is op wie je bent. Dat iedereen een masker heeft, waarom en uit welke elementen deze maskers bestaan. Ze laat zien waarom je reageert zoals je reageert op jezelf en anderen. Ze inspireert, prikkelt en nodigt je uit om naar jezelf te kijken en te ervaren dat elk nadeel daadwerkelijk z’n voordeel heeft. Deze lezing is een unieke ervaring waarna je ongetwijfeld niet alleen anders naar jezelf maar ook naar de ander zult kijken.

Het échte verhaal van Generatie Zenz: de 5- tot 25-jarigen van nu
Angela neemt je mee in hun wereld, naar wie ze écht zijn en niet wat ze aan de buitenwereld laten zien op school, straat of via social media. Daar laten ze vaak een aangepaste versie van zichzelf zien, uit angst voor buitensluiting of om anders te zijn dan anderen. Ze laat zien hoe het is om een tienjarige te zijn of een zestienjarige, gaat in op de verschillen tussen jongens en meisjes en de belangrijkste spelers in hun leven. De 5- tot 25-jarigen van nu voelen zich niet alleen anders, maar staan ook anders in het leven en willen het anders doen dan voorgaande generaties. Generatie Zenz is sensitief en intuïtief en vindt echtheid en rechtvaardigheid belangrijker dan geld, status en macht. Het is een generatie die vaak onvoldoende begrepen wordt, maar des te vaker gelabeld met labels als ADHD, Autisme etc. Deze lezing is een aanrader voor eenieder die privé of beroepsmatig in deze bijzondere generatie geïnteresseerd is. Door de vele inzichten en concrete handvatten en persoonlijke voorbeelden leer je ze niet alleen beter kennen, maar ook begrijpen en waarderen.

Je kan ook een keynote boeken in combinatie met het boek ‘Anders’ voor alle aanwezigen. Die boeken zijn dan niet alleen een aandenken aan de lezing, maar ook een naslagwerk om zowel meer over deze bijzondere generatie te leren als over jezelf.

Taal: Nederlands, Engels
Tarief: € 2500 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 1,5 uur

Dagvoorzitter

Naast workshops, trainingen en lezingen is Angela ook beschikbaar als dagvoorzitter. Op een bevlogen en tikkeltje humoristische manier weet zij nieuwe sprekers aan te kondigen (zoals bij het jaarlijkse Happinez Festival) of interviews/groepsdiscussies te begeleiden. Bij dit laatste zet zij haar ruime ervaring in als interviewster (van talloze kwalitatieve marktonderzoeken) waardoor zij altijd net iets verder komt dan de geïnterviewde vooraf verwacht…

Tarief: op aanvraag

Referenties

Ongelooflijk wat die vrouw in zo’n korte tijd teweeg kan brengen!

Inspirerend, enthousiasmerend en pakkend. Een verhaal dat mij zeker heeft geraakt...

Helder, duidelijk, inspirerend, humoristisch en puur waardoor het écht binnenkomt.

Zooo fijn om de bevestiging te krijgen wat ik zelf al jaren voelde over deze generatie. Dank je!

Ik heb zitten lachen en huilen tegelijkertijd. Een indrukwekkende ervaring.

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Angela Weghorst voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid