Spreken, uitdagen, entertainen, verkopen, coachen, doceren, trainen. Al deze belangrijke activiteiten zijn afhankelijk van duidelijke communicatie. In het digitale tijdperk van Social Media is krachtig communiceren belangrijker dan ooit. Hoe krachtig is jouw communicatie?

✔Wie
Mijn leven lang al heb ik het genoegen om een lopende paradox te zijn. Ik ben een introverte nerd/geek die gek is op gadgets, wetenschap en zich verliest in de nieuwste ontwikkelingen en het internet, de opslag plek van alle menselijke kennis (en onzin).

✔Waarom
Tegelijkertijd voel ik me nergens lekkerder in mijn vel dan wanneer ik op het podium of voor een groep sta. In conversatie, gesprek of discussie. Communiceren maakt dat ik tot leven kom, het spel van kennisdeling, uitwisseling, overtuigen en verbinden is zo machtig mooi. Alles in het leven is een uitwisseling van ideeën. Alles is een verkoopgesprek en overal liggen kansen om samen te winnen, maar altijd afhankelijk van hoe goed je elkaar begrijpt, hoe goed je luistert, hoe goed je je eigen ideeën en visie kunt communiceren.

Dit is wat mij drijft, al jaren, waarom ik een early-adopter was van Hyves, Facebook en later LinkedIn, waarom ik bij LinkedIn ben gaan werken, waarom ik daar Story teller werd en de verhalen van mijn ervaringen zo graag deel.

Daarom help ik professionals nu op de beste manier te leren communiceren in deze digitale tijd, een tijd waarin de toenemende digitalisering van de samenleving leidt tot een behoefte aan meer persoonlijk contact. We willen geen zaken meer doen met ‘big brands’ maar met personen. Frapant genoeg, maakt dat dus dat iedereen van ons zijn eigen brand moet cultiveren.

Het internet geeft iedereen toegang tot een stortvloed aan informatie, hoe en met wie we zaken doen is niet meer afhankelijk van de eerste vermelding in de Goudegids onder de ‘L’ van Loodgieter, maar wordt bepaald door reviews, recommendations en wat we online lezen over de partijen die beweren te bieden wat we zoeken.

Na jaren in de techwereld te hebben gewerkt ben ik dan ook vanaf 2016 een ander pad in geslagen. Ik ben niet ‘voor mezelf’ begonnen, maar juist voor mijn klanten 🙂

✔Wat
Mijn Social Selling Masters Programma helpt teams en organisaties de kracht van Social Selling (LinkedIn) op professionele wijze echt te implementeren in hun dagelijks routines, mindset en werkwijze. Communiceren op een Moderne manier, verkopen in de 21ste eeuw, met oog voor de klant en doelgericht werkend naar een win-win voor beide partijen. Compleet wederzijds begrip.

Talen: Nederlands, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 30 – 60 minuten
Expertise in: Social Selling / LinkedIn / Twitch Streaming en de Opkomst van Decentralized Broadcasting / Esports
Onderwerpen: communicatie, inspiratie en motivatie, klantrelaties, marketing, ondernemerschap, sales, strategie

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

The Digital-Social Age and what it means for Business
Lezing over de impact van Social Media op sales en Accountmanagement.
Het belang van een Pesonal Online brand en de potentie van Employee Advocacy.

Modern Sales & Relationship Building in the 21st Century
Hoe Sales is achtergebleven in de jaren 80 en Social Media een revolutie betekent in hoe je klanten kan en moet benaderen.
Hoe Social Selling je gigantisch veel marketing kosten kan besparen.

The Importance of Building a Personal Brand
Online Aanwezig zijn is geen keuze. Als je niet mee doet met de conversatie, is dat een signaal dat je niet meer past in de moderne wereld.
Dat kost je klanten en omzet.

Talen: Nederlands, Engels
Tarief: €1800 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 30 – 60 minuten

Workshops

Masterclass Public Speaking en Executive Presence
Leer in 1 dag te spreken op het podium, voor teams of 1 op 1 als Steve Jobs of andere inspirational speakers.

Social Selling Programma
Als je LinkedIn daadwerkelijk wilt gebruiken om jezelf of je organsatie als Marktleiders te positioneren, betere relaties op te bouwen met klanten en met minder marketing kosten, meer sales te realiseren. Mijn programma’s zijn 8 tot 12 weken met 4 tot 6 workshops en een gelijk aantal webinars.

Voorzitterschap

Als Dagvoorzitter en Moderator ben ik met name actief in de E-Commerce, maar niet beperkt tot.
Ik ben een bijzonder energieke Dagvoorzitter. Mijn stijl is direct en zeer interactief. Ik wind er geen doekjes om en gebruik humor en scherpe vragen om sprekers en gasten mee te nemen in het evenement.

Vooraf heb ik altijd ook graag een betrokken rol bij de organisatie, om hen te adviseren over de beste manieren om een publiek te betrekken, te entertainen en met name om te zorgen dat ze de boodschap van het evenement mee naar huis nemen.

Referenties

Ik heb Aragorn leren kennen als een zeer deskundige en prettige moderator! Hij is als de spreekwoordelijke 'vis in het water' op het toneel. Met veel flair en inhoudelijke kennis, weet hij als een echte leider, het gesprek op gang te houden op het podium als bij het publiek.
Zou je hem aanbevelen? Een hele dikke JA!
Nogmaals bedankt Aragorn, we houden zeker contact...

Jeroen van BeekROBIN HQ

Thank you so much for the great learning experience you provided us with. We certainly improved as much as one can in a one day public speaking training, including body language, voice modulation, and positioning in the room. Your very natural way of creating a safe learning environment and your genuine willingness to share all your expertise definitely enriched our learning tremendously. A big thank you from the team and me!

Stephanie MorawietzManager CEO Training Program Siemens AG

Hi Aragorn, many thanks for your wonderful training yesterday. You've learned us, the managementteam of SSC USG People, a lot about public speaking. Your approach was very open, natural and professional. Specially the use of the camera and the feedback moments were very helpfull. Also your inspiration and very good examples during the training. I'm sure it helped me to improve my public speaking skills. The transformation we made from the beginning of the day to our last speech at the end of the day was enormous.

Dominique DingJanBoard USG People

Brilliant coach& speaker! Gives energy and inspired me as owner of an accountancy firm. As " an old man" he learned me to Discover the new World and reality of LinkedIn in full. Thank you Aragorn!

Aragorn has the natural talent to act &!inspire people at any level . From branche organizations up to executive boards. You're warned!!

Theo van DuynQwintess

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Aragorn Meulendijks voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid