Christophe Jauquet is een healthmarketing expert die consumentenbedrijven en zorginstellingen over de ganse wereld inspireert. Met zijn ervaring op het kruispunt van
gezondheidszorg, marketing en technologie, begeleidt hij bedrijven en merken om relevant te blijven in het licht van de Healthusiasm trend.

Talen: Nederlands, Frans, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 45 minuten
Expertise in: health marketing
Onderwerpen: innovatie, gezondheidszorg en zorg, klantenrelaties, management, marketing, strategie, trendwatcher

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

 • The Healthy Customer
 • The patient is no longer patient
 • Work Healthy, Play Happy
 • Making customers healthy & happy

Talen: Nederlands, Frans, Engels
Tarief: € 2300 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 45 minuten

Referenties

Ik had het genoegen om een Keynote van Christophe te organiseren en werd overweldigd door zijn visie op merkbelevingen en de veelheid aan relevante voorbeelden. Als extra heeft hij de presentatie aangepast met enkele voorbeelden van BUTIK Agency, waardoor deze nog betekenisvoller was voor ons publiek.

Nico RuellOprichter Butik Agency

Christophe is een super overtuigende spreker, geschikt voor grote en kleine podia. Ik hoorde hem spreken op een digitale gezondheidsconferentie en zorgde ervoor dat ik hem kon opnemen in het hoofdpodiumprogramma van GIANT 2019. Zijn bespreking van "Healthusiasm" als een tastbare en waardevolle consumententrend is goed onderzocht en legt de basis voor grote bedrijfsmerken om het welzijn van hun klanten te omarmen en te dienen. Goed gedaan om hiervoor een label voornte vinden en het ook te definiëren - negeer dit op eigen risico.

Maxine BirminghamOprichter van Thinking Around Corners

Christophe was de perfecte aftrap voor één van de georganiseerde toer door nexxworks. Hij was in staat om hen te inspireren over hoe de toekomst van de gezondheidszorg er uitziet en een glimps te geven van de oplossingen die er al zijn.

Matthias De ClercqCOO bij nexxworks

Christophe Jauquet was de openingskeynote op de jaarlijkse conferentie van Zorgondersteuning vzw, een Belgisch kennisplatform en een netwerk van zorgorganisaties, waar expertise werd gedeeld over operationele uitmuntendheid en lean management. In deze keynote gaf Christophe ons een inspirerend inzicht in de verwachtingen van patiënten en klanten en hoe deze veranderen in deze actuele VUCA-wereld waarin we leven. Hij raakte het publiek met zijn frisse kijk op de zorgprocessen en daagde ons uit om onze gezondheidszorg te blijven verbeteren.

Rudy MaertensCEO AZ Alma Eeklo

Christophe presenteerde op ons Europese ziekteverzekeringsevenement in Oostenrijk aan een publiek van C-level bedrijfsleiders. Hij is een opmerkelijke spreker die een inspirerend verhaal op een meeslepende maar toch zeer eenvoudige manier brengt. Christophe heeft een duidelijk beeld van zowel consumenten- als technologische trends, die hij zeer goed vertaalt in toekomstige bedrijfsstrategieën. Het was een heel plezierige ervaring om hem op het podium te hebben.

Meriem SeghirSenior Conference-producent

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Christophe jauquet voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid