Avonturier Christophe Sepot (1980) stak de Atlantische oceaan over in 109 dagen in een roeiboot en zeilde 2 keer de wereld rond. In zijn laatste circumnavigatie combineerde hij het zeilen met het maken van een documentaire over vrouwen in de wereld: “Around the world in 80 dates” genaamd. Dit project duurde 2 jaar en 8 maanden. Omdat de isolatie van telefoon en internet op zee hem aan het denken bracht, besloot hij zijn avonturen te delen met leken en begon hij oceaan overtochten te organiseren voor personen die geen zeilervaring hadden. In totaal stak hij 10 keer een oceaan over en werkt hij actief mee achter de schermen voor avontuurlijke tv programma’s. Hij werkt ook als klinisch laborant en in het verleden in verscheidene professionele sectoren. Het reizen maakte hem een gelukkiger persoon en daarom vroeg zijn omgeving of hij geen boek over reizen wou schrijven. Na lang nadenken besloot hij dit niet te doen. Volgens hem was het beschrijven van zijn dromen geen meerwaarde voor anderen. Hij is overtuigd dat je eender welk project en zelfs je leven waanzinnig kunt vergemakkelijken en leuk kunt maken door je te houden aan een paar eenvoudige regels. Hij is dan nu ook volop bezig met schrijven van een boek dat deze regels beschrijft. “SAY IT: Say Hi, Say Goodbye, Say Thank you, Say Sorry.” is de voorlopige werktitel en meteen ook het thema van zijn presentatie. Aan de hand van voorbeelden van zijn reizen maar ook met zijn ervaringen op de werkvloer en het leven, legt hij uit wat belangrijk is om een onderneming tot een succesvol einde te brengen.

Talen: Nederlands, Frans, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 45-60 minuten
Expertise in: avontuur
Onderwerpen: avontuur en expeditie, diversiteit en multiculturaliteit, bestuur, beleid, politiek, communicatie, inspiratie en motivatie, klantrelaties, leiderschap, media en journalistiek, mens en maatschappij, netwerken, ondernemerschap, persoonlijke effectiviteit, slimmer werken, sociale innovatie

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

1. “SAY IT: Say Hi, Say Goodbuy, Say Thank you, Say Sorry.”:
Aan de hand van alle ervaringen die Christophe beleefde op professioneel en avontuurlijk vlak kwam hij tot de conclusie dat iedereen zijn leven enorm kan vergemakkelijken door je te houden aan een paar basis regels. Hij doet dit aan de hand van voorbeelden die hij met zijn reizen en zijn werk beleefd heeft.

2. “Around the world in 80 Dates”:
Reisverhaal waar Christophe de wereld rond zeilt in 2 jaar en 8 maanden en met 80 verschillende vrouwen afspreekt voor een documentaire.

3. “Roeiers zonder grenzen”:
Christophe roeide met een kameraad de Atlantische oceaan over in 109 dagen. Hieruit ontstond een 5 delige TV reeks op de zender 2BE.

Talen: Nederlands, Frans, Engels
Tarief: € 1800 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 45 – 60 minuten

Referenties

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Christophe Sepot voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid