Ze startte haar 1e bedrijf op 25 jaar: een ingenieursbureau voor engineeringprojecten en 2 jaar later richtte ze het 1e werving- en selectiebureau op voor uitsluitend ingenieurs.
In 1996 volgde een coördinatiebureau voor engineeringprojecten en voor de selectie van ingenieurs en wetenschappers, met daarnaast een deeltijdse opdracht voor de Europese Commissie: Belgian National Contact Point in www.ideal-ist.net voor de coördinatie van partner search in de onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s in ICT in de Kaderprogramma’s 4, 5, 6 en 7 (1996-2008).
Na haar ontdekking van de KernTalenten op ingenieurs in 1989, volgde 15 jaar uitgebreid wereldwijd empirisch onderzoek.
Danielle schreef er 3 boeken over:
– 2004: ‘Speel je KernTalenten uit – kinderspeelgoed vertelt wie je bent’
– 2012: ‘Beken(d) Talent’ met de medewerking van 12 toppers in hun vakgebied als Prof. Dr. Jean-Jacques Cassiman, Prof. dr. Roger Blanpain, Goedele Liekens, Herman Brusselmans, Inge Vervotte …
– 2018: ‘Krachtig met KernTalenten’ met een voorwoord van neurowetenschapper Prof. Dr. Dick Swaab.
In 2005 zag CoreTalents het licht als kennis-, loopbaan- en opleiding centrum en voor diensten aan bedrijven.
CoreTalents telt ruim 350 Erkende KernTalentenanalisten en -Tolken in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en de VS.

Talen: Nederlands, Frans, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 1,5 uur
Expertise in: Talenten en Talent management, HRM, werving & selectie, ingenieurs & wetenschappers, hooogbegaafden
Onderwerpen: Diversiteit en multiculturaliteit, balans, leven, werk, business spiritualiteit/ethiek, communicatie, innovatie, duurzaamheid, HRM, inspiratie & motivatie, leiderschap, management, mens en maatschappij, MVO, ondernemerschap, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, samenwerken, sociale innovatie, sport, teambuilding, technologie, verandermanagement

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

Danielle Krekels verzorgt met zwier uw voordracht die ze specifiek toespitst op uw doelgroep en speerpuntthema, gekoppeld aan haar bijzondere ontdekking van de KernTalenten. De voorbeelden en toepassingen klinken je genodigden als muziek in de oren en waardevolle inzichten brengt Danielle op een gloedvolle en enthousiaste, vaak grappige manier. Zodat iedereen er iets van opsteekt en … heel positief aan uw event terugdenkt.

Er valt inderdaad oneindig veel te vertellen over de 94 miljard mogelijke combinaties en de talloze toepassingen van de 23 KernTalenten die iedereen in sterke, halve of kleine mate bezit. KernTalenten worden op basis van je favoriet kinderspel bepaald, wat op zich al een rijke bron aan mogelijkheden én heel plezierige anekdotes biedt. Al is een KernTalentenanalyse geen kinderspel en is de kennis ervan, evenals de talloze toepassingen ernstig. Danielle zet vanuit deze originele invalshoek uw speerpuntthema perfect in de spotlights. Dat maakt elke speech anders, maar wel altijd boeiend en inspirerend. Alles kan de revue passeren: leiderschap, verkoop, strategie, innovatie, talent management, HR-beleid, onderwijs, stress en burn/bore out, hoogbegaafdheid, studiekeuze, ambitie, promotie, HR-thema’s, opleiding en training … Uw vraag wordt perfect gerespecteerd.

Danielle is zelf een ondernemer en put uit ruim 12.000 persoonlijke KernTalentenanalyses mét diepte-interview die ze afnam in haar engineeringbureau, haar selectiebureau voor ingenieurs en wetenschappers en gedurende de 12 jaar dat ze met onderzoekers wereldwijd op congressen samenwerkte als Belgische verantwoordelijke voor de Onderzoek- & Ontwikkelingsprojecten in ICT voor de Kaderprogramma’s van de EC. Ook haar drie boeken en de analyses die ze op tientallen BV’s uitvoerde – van Herman Brusselmans over Goedele Liekens tot DNA-expert prof. dr. Jean-Jacques Cassiman en wijlen Roger Blanpain – leveren eindeloos veel inspiratie om uw onderwerp op een unieke, voor iedereen boeiende manier te illustreren.

Talen: Nederlands, Frans, Engels
Tarief: € 1450 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 1,5 uur

Workshop

Hoe breng ik met volle goesting het beste in mezelf naar boven?
Ca. 1,5u – geanimeerde presentatie met talloze voorbeelden en een bijzonder leuke groepsoefening.
Het publiek gaat blij naar huis en heeft zelfkennis gekregen van 3 KernTalenten rond creativiteit, en de illustratie van wat alle 23 KernTalenten in hun 94 miljard combinatiemogelijkheden kunnen betekenen in hun eigen leven.

Gemiddelde duurtijd: 1,5 uur
Aantal deelnemers: 250
Tarief: € 1450

Voorzitterschap

Geen voorzitter, wel panellid.
Eigenzinnige kijk rond mensen en talenten, werving- en selectie, ingenieurs en wetenschappers, leiderschap, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit …
Elke actie komt neer op mensen.
De mens is zijn eigen beste vriend en grootste vijand.
1 Mens kan de wereld veranderen.
Iedereen heeft meerdere KernTalenten.
The big shame: we waste our talents.

Referenties

Award winnares Danielle Krekels gaf een geweldig goed presentatie. Uniek: er liep niemand de zaal uit!" (Mensa is de wereldwijde vereniging voor Hoogbegaafden. Danielle won in 2015 de Mensa Fonds Award voor haar werk rond de KernTalentenmethode.

Mensa Congres, oktoberweekend 2017, Nederland

Inspirerend en overtuigend en met een goeie dosis humor zo hebben we bij BICS mogen kennis maken met de kracht van de KernTalenten. Danielle weet de nieuwsgierigheid van haar publiek te prikkelen en vertelt met veel passie over de methode die ze zelf heeft ontwikkeld.
Een echte eye opener en ook het zelf aan de slag kunnen gaan tijdens de sessie werd enorm gesmaakt.
PS: Ik grijp nog steeds terug naar mijn eigen KernTalentenanalyse en mocht ik zelf als loopbaancoach aan de slag gaan dan zou ik het enkel met deze methode willen doen 😊.

Annabelle Van DaeleRecruitment Manager en organisator van de Wellbeing Week

De gemiddelde score op de voordracht van Danielle was 7,69/9. Er werd geen vergelijking opgemaakt wegens appelen met peren vergelijken.

Angelic BloembergCoördinator marketing & communicatie van het jaarlijkse Noloc Congres

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Danielle Krekels voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid