Na haar studies Germaanse talen trok Evelien met de rugzak de wijde wereld in. Ze trok door Oost-Europa, Azië, Noord- en Latijns-Amerika, Oceanië en laafde zo haar dorst naar steeds nieuwe prikkels en onvoorziene omstandigheden. Tussendoor tapte ze frisse pinten en stond ze al eens voor de klas. Zo merkte ze dat routine niet aan haar besteed was.

Na vier jaren settelde ze zich in België. Ze gaf les aan kleuters, jongeren en volwassenen en ontdekte ondertussen het improvisatietheater. Ze volgde verschillende cursussen en trok uiteindelijk naar Canada voor een intensieve opleiding in de wereld van de improvisatie. Aan de International Summer School van het Loose Moose Theatre leerde ze de kneepjes van het vak. Ondertussen groeide het verlangen om haar eigen ding, op haar eigen manier in de wereld te zetten en zo ontstond Swiep. Swiep organiseert improvisatievoorstelling voor bedrijfsevenementen en traint teams naar een vlottere samenwerking. Waar Swiep passeert, komen mensen en structuren in beweging.

Evelien zet al haar talenten en haar enthousiasme in om de wereld met positieve prikkels te inspireren. Improvisatie is een katalysator voor creativiteit en motivatie. Improviseren impliceert een brede waaier aan vaardigheden die in uiteenlopende situaties van pas komen: luisteren, accepteren, redeneren, vertrouwen, loslaten, durven … Improvisatie maakt mensen alert en open van geest en daagt hen uit tot een effectievere communicatie. Het is bovendien een uitstekende tool om teams te leren samenwerken.

“Gelukkige en positieve mensen maken niet enkel een betere wereld, maar laten ook bedrijven groeien.” Daarom stelt Evelien haar ervaring ter beschikking van ondernemingen en organisaties die de creativiteit en flexibiliteit van hun medewerkers willen aanboren. Ze haalt je uit je comfortzone, bevordert de interactiviteit in je team en wekt door haar energieke aanpak de beste positieve vibes op.

Talen: Nederlands, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 45 – 50 min.
Gemiddelde speelduur: 60 – 90 min.
Expertise in: improvisatietheater, teamdynamiek, teamtraining
Onderwerpen: balans leven werk, communicatie, innovatie, inspiratie en motivatie, mens en maatschappij, persoonlijke ontwikkeling

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

Pleidooi voor speeltijd op het werk (of hoe een speelse attitude de omzet doet groeien)
Als volwassenen verleren we om te spelen. Nochtans heeft spelen ontelbare positieve effecten op mensen en structuren. Ontdek hoe spelen jouw team of bedrijf laat groeien en hoe je spelen kan integreren op het werk. Een keynote van Evelien heeft een hoog interactief gehalte! Ik zet je in beweging!

Don’t worry, be happy
Het lijkt wel of we gelukkig moeten zijn! En dat dwangmatige ‘moeten’ verlamt ons net. Gelukkig moet er niets en kan je veel contentement bereiken door los te laten en te accepteren. Het improviseren leerde me te surfen op de golven van wat er zich ook aandient. En die mindset wil ik graag delen!

Talen: Nederlands, Engels
Tarief: € 950 (excl. BTW)
Gemiddelde duurtijd lezing: 45 – 50 min.
Gemiddelde speelduur: 60 – 90 min.

Referenties

Positieve energie was er zeker! Ongelofelijk hoe jij zo snel verbindend kan werken, ook tussen mensen die elkaar niet kennen! En gelachen hebben we! Plezier en spel. Bedankt!

Catherina SwingsCo-Wings, Boost your Vacancies

Een eye-opener voor mij om te beseffen van: hier zit veel meer in dan gewoon maar een spelletje spelen.

Saskia SmetNumentum

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Evelien Den Tandt voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid