Innovation spreker, innovation auteur, linkedin influencer, top 5 innovatie blogger, auteur van het managementboek van het jaar 2017

Gijs van Wulfen (1960) woont op Kreta en is wereldwijd een autoriteit op het gebied van innovatie. Hij is de grondlegger van de ‘FORTH innovation method’, een beproefde innovatiemethode die op zes continenten wordt toegepast. Zijn boek ‘Het Innovatiedoolhof’ is bekroond als Managementboek van het Jaar 2017 in Nederland. Als LinkedIn Influencer, met meer dan 325.000 volgers reist hij de hele wereld over om mensen te inspireren als workshopleider of als keynote spreker op conferenties of bijeenkomsten. Gijs z’n lezingen zijn praktisch, informeel, vol humor en entertainment.

Als bedrijfseconoom, werkte Gijs eerst vijftien jaar als marketeer in de food-industrie en adviseerde hij bij Ernst & Young en Boer & Croon. Eind 2002 startte hij zijn missie om mensen, overal ter wereld, te inspireren betere innovators te worden. In 2006 kwam zijn boek ‘Nieuwe Producten en Diensten Bedenken’ uit, de eerste van inmiddels vijf boeken over hoe je innovatie het beste kunt starten. Gijs is keynote speaker bij grote internationale evenementen. Zo was hij keynote spreker bij de ‘Turkish Innovation Week’ in Istanbul, bij ‘Product Innovation Berlin’ en bij het TOpSeminar van UNIZO in Gent in 2019. En faciliteert hij innovatieworkshops voor 3M in de Verenigde Staten, DuPont in Engeland, AIRBUS in Frankrijk, en NTT in Japan. Even leuk vindt hij het om vijftien klanten van Rabobank Stadskanaal te inspireren op een dinsdagavond.

Een lezing van Gijs gaat vooral over ons eigen gedrag, dat vaak de oorzaak is waarom innovatie zo slecht van de grond komt. Gepokt en gemazeld door de praktijk weet hij iedereen te boeien met zijn innovatieverhalen. Want een goede lezing inspireert niet allen, maar zorgt vooral ook voor een glimlach. Want dan pas ben je geraakt en geboeid.

Talen: Nederlands, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 45 minutes
Expertise in: Innovatie en design thinking
Onderwerpen: creativiteit, innovatie

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezing

In 15 jaar dat Gijs professioneel actief is als spreker over innovatie en design thinking wereldwijd, heeft hij verschillende keynotes ontwikkeld rond 5 thema’s:
1. Hoe start je innovatie effectief?
2. Hoe creëer je een innovatiecultuur?
3. Hoe krijg je geweldige ideeën?
4. Leiden van innovatie
5. Inspiratie voor innovatie: 100 lessen voor innovators

Veel van Gijs zijn ‘speaking clients’ vragen om een lezing van 45 minuten, ofschoon hij ook een TED-achtige lezing kan geven in 20 minuten zoals voor het TopSeminar van UNIZO in het ICC in Gent in 2019.

Talen: Nederlands, Engels

Tarief: Varieert afhankelijk van het continent en de grootte van het publiek. Het reguliere tarief  voor een keynote in europa is:

 1. voor een kleine groep tot 250- personen 4.000 euro
 2. Voor een grote groep 250+ personen 7.500 euro .

Het tarief voor 20-60 minuten spreken is identiek. Dit is inclusief reis en verblijfskosten, die voor Gijs aanzienlijk zijn, aangezien hij op Kreta woont.

Voor tarieven op anderen continenten rekent Gijs aanzienlijk hogere tarieven, en verblijf- en reiskosten (business class) extra.

Gemiddelde duurtijd: 45 minuten

Referenties

A COLOURFUL, ENGAGING, INSPIRING STORYTELLER

Delony Langer3M, USA

HE CREATES AN INNOVATIVE MINDSET AT THE AUDIENCE

Anne-Laure PardijonAIRBUS GROUP

ENTERTAINING, VERY INSPIRING AND INSIGHTFUL

Dries LaperreOrganiser Innowiz

HE GAVE A BRILLIANTLY ARTICULATED PRESENTATION FULL OF PASSION, EMOTION AND METAPHORS

Ignacio VillochInnovation Events & Activities Manager, BBVA Innovation Center, Spain.

GIJS IS TRULY INSPIRING TO A DIVERSE CROWD

Dr. Audrey VerhaegheChairman South African Innovation Summit

GIJS MADE THE AUDIENCE LAUGH, THINK AND WONDER

Agata WiewioraPolish Innovation Day

GIJS’S SPEECH WAS EXACTLY WHAT MANY COMPANIES IN OUR INDUSTRY NEEDED

Adam IsmaelExecutive Director Global Organization for EPA and DHA Omega-3, GOED Exchange, Tenerife

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Gijs van Wulfen voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid