De inmiddels 40-jarige Harrie Lamers had een succesvolle carrière van meer 15 jaar in financial accountancy achter de rug toen hij besloot om het ondernemerschap in te gaan. Inmiddels is hij zeer succesvol in wat hij zelf noemt ‘verbinden’. Harrie geeft op verzoek veel lezingen en workshops door het hele land en er rbuiten. Het doel van deze lezingen en workshops is om het belang van de social media, met name LinkedIn, onder de aandacht te brengen. Ook geeft hij veel lezingen en workshops over het belang van netwerken en verbinden. Hij doet dit alles met een vleugje haagse humor.

Talen: Nederlands, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 1,5 uur
Expertise in: LinkedIn, social selling, netwerken en verbinden, presenteren en marketing
Onderwerpen: communicatie, inspiratie en motivatie, marketing, netwerken, ondernemerschap, sociale innovatie, trendwatcher

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

LinkedIn haal er alles uit!
Wat doe je met het kanaal LinkedIn? Hoe haal je alles eruit? Wil jij effectiever gebruikmaken van de mogelijkheden van LinkedIn, het grootste professionele online netwerk ter wereld? Er is zoveel meer mogelijk dan alleen maar het plaatsen van je ervaring. Wil je weten hoe je actiever en effectiever LinkedIn in kan zetten?

Netwerken en Verbinden.
Wat is netwerken en verbinden? Hoe zet je dit optimaal in? Hoe belangrijk is netwerken nu eigenlijk? Wat kun je ermee bereiken? En hoe pak je dat het beste aan?
Hoe kom je van een ‘vervelend’ iemand af en hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen ontmoet die je verder kunnen helpen in je zoektocht naar een nieuwe baan?

Harrie Lamers laat je op basis van zijn jarenlange ervaring graag zien wat allemaal mogelijk is.

Talen: Nederlands, Engels
Tarief: € 2000 (exl. BTW)
Gem. duurtijd: 1,5 uur

Inhoud workshops

Workshop de kracht van LinkedIn
Er zijn honderden Netwerk- goeroes en experts, maar niemand zoals Harrie Lamers! Harrie Lamers is ondernemer en Expert Verbinder. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het geven van presentaties en coaching op het gebied van Netwerken, Sales en LinkedIn. Verder is hij regelmatig spreker op events en beurzen. Al vaker is Harrie Lamers bij DeBroekriem te gast geweest als spreker. Ditmaal komt hij naar Schiedam en je bent van harte welkom om je bij ons te voegen en te leren over De kracht van LinkedIn.

Want wat is ‘De Kracht Van LinkedIn’? Vaak hebben mensen niet door wat hun Personal Brand is en hoe ze deze via Social Selling kunnen inzetten om hun doelen te behalen. Wat iedereen wil weten is namelijk “Welke waarde voeg jij toe?” en “Welk vraagstuk los jij op?”. Als je weet wat dit is, hoe je het moet communiceren en hoe je LinkedIn daar maximaal voor in kunt zetten voor een groot bereik, zijn de mogelijkheden eindeloos.

TIP: Je kunt vragen alvast toesturen naar Harrie via LinkedIn zodat hij de vraag tijden de workshop kan behandelen.

Workshop Netwerken en verbinden:

Stop met verkopen! Help je (nieuwe) relatie met de aankoop! In deze trainingen leer je hoe je met de juiste mindset leuke gesprekken ervaart en uiteindelijk betere resultaten krijgt. Geen dikke boeken, gewoon open en eerlijke communicatie over jullie ideale klant(en). Wie is jullie ideale klant en hoe wil hij of zij benaderd worden? Hoe zorg je voor een goede opvolging van je gesprekken? Welk systeem ga je hierbij gebruiken? Geen onnodige kopjes koffie en niet meer met knikkende knieën of lood in je schoenen naar een netwerkborrel?

Resultaat meer leads / omzet en hogere conversies.

Tarief: vanaf € 165 (excl. BTW en reiskosten) per persoon
Gem. duurtijd: min. 2 uur
Aantal deelnemers: 4 – 25

Inhoud voorzitterschap

Onderwerpen als voorzitter maakt niet uit. Ik lees mij altijd in en zorg voor een juiste verbinding tussen publiek, sprekers en organisatie en locatie. Ik laat niks aan het toeval over en maak er samen een knallend event van. Ervaring met meerdere soorten events.

Tarief: vanaf € 2500 (excl. BTW)

Referenties

Tijdens Makelmania heb ik een zeer leerzame presentatie van Harrie bij mogen wonen. Harrie verteld op een rustige, leuke manier met een vleugje humor over Linkedin. Zeker een aanrader om een presentatie van Harrie bij te bezoeken!

Op de MKB-dag aan de HAN heb ik de interessante presentatie van Harrie Lamers mogen bijwonen. Zijn informatieve presentatie is voor mij een eye opener geweest. Zo besef ik door deze ervaring het belang van het hebben van LinkedIn en hoe je je netwerk uitbreidt. Informatie die zeker een toegevoegde waarde heeft voor mijn toekomst!
Daarnaast is Harrie ook een prettig persoon om een gesprek mee te voeren. Fijn dat ik je even na de presentatie heb mogen spreken, Harrie. Bedankt!

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Harrie Lamers voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid