Al meer dan 25 jaar staat Irma als zangeres op diverse podia. Nadat zij het Koninklijk conservatorium te Den Haag had doorlopen heeft zijn in diverse theaterproducties van o.a Joop van den Ende en John de Mol gestaan, zong zij met orkesten en luisterde zij diverse business events en gala’s op waaronder het Flying Doctors Gala en het Amsterdam Diner.

Nadat het moederschap zich aandiende en zij 6 gezonde mooie zoons op de wereld had gezet deed zij een coachopleiding. Verscheidene big life events erna waaronder het besluit om alleen verder te gaan met haar 6 jongens zorgde er uiteindelijk voor dat zij haar ware passie ontdekte. Dit gebeurde toen zijn door hoogleraar business spiritualiteit
Dhr. Paul de Blot werd gevraagd om een gastcollege te komen geven op de Nyenrode business University. Het spreken in combinatie met haar zang raakte de toehoorders tot diep in hun ziel. Hoewel Irma als spreker inzetbaar is voor een breed publiek richt zij zich voornamelijk op ondernemers, managers en leidinggevenden.

In een snel veranderende wereld laat Irma Lohman dan ook letterlijk een nieuw geluid horen. Haar verhaal, boodschap en stem inspireren, motiveren en raken mens en bedrijf. Naast spreken, zingen en coachen schreef zij tevens het boek The Voice of Leaderhip en presenteerde zij haar eigen Voice of Leadership TV programma bij de regionale omroep van rtv Zaanstreek. Hierin interviewde zij bekende en onbekende ondernemers over hun weg naar succes, zelfvertrouwen en geluk en benaderde zij het thema ‘leiderschap’ vanuit een geheel eigen en inspirerende invalshoek. Middels de diverse disciplines die zij beoefend helpt zij mens en organisatie om hun eigen Voice of Leadership te ontdekken en ontwikkelen zodat ze kunnen gaan doen waarvoor ze werkelijk bestemd zijn, no matter what!  En waar bewustzijn, leiderschap en bezieling daarin de boventoon voeren, zijn authenticiteit, talentontwikkeling en zingeving de sleutels om dat te realiseren.
Om daar handen en voeten aan te geven ontwikkelde Irma n.a.v haar boek het Voice of Leadership System. Middels 5 stappen en 10 instrumenten zorgt het ervoor dat mensen een eigen visie maar vooral aanpak leren realiseren op belangrijke levensvragen als;

Wie ben ik werkelijk? Wat zijn mijn talenten? Waarom doe ik wat ik doe?

Zowel persoonlijk als zakelijk gezien nodig indien we ons volle potentieel wensen te benutten en meer succes, zelfvertrouwen en geluk willen bewerkstelligen.

Irma ontwikkelt op maat geschreven lezingen, masterclasses, seminars en trainingen. De thema,s waarover zij spreekt kunnen op ieder gewenst programma en doelgroep worden afgestemd.

Met haar passie, scherpzinnigheid, humor en empatisch en verbindend vermogen weet zij iedere keer weer een gevoelige snaar te raken bij haar publiek.

Taal: Nederlands
Gemiddelde duurtijd lezing: 50 – 60 minuten
Expertise in:Op het gebied van authenticiteit, verandering, persoonlijk leiderschap, passie, mindset, talentontwikkeling, motivatie/zingeving
Onderwerpen: balans leven werk, business spiritualiteit/ethiek, communicatie, inspiratie en motivatie, leiderschap, lifestyle, management, mens en maatschappij, netwerken, ondernemerschap, onderwijs, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken, teambuilding

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

Doelstelling

 1. Vergroten werkgeluk, meer verbondenheid, betrokkenheid, creativiteit, positieve mindset, authenticiteit, leiderschaps skills, zingeving, talenten en passie ontdekken en ontwikkelen vanuit intrinsieke motivatie, omgaan met verandering & vertrouwen, betere balans hoofd/hart
 2. Het terugdringen van de hoge cijfers van mensen met een burnout en depressie

Find your (own unique) Voice of Leadership
En met het gedachtegoed van haar boek als kapstok presenteert Irma Lohman een inspirerend programma over leiderschap, authenticiteit, bewustwording en motivatie.
Als geen ander kent zij de cyclus in het leven van vallen, opstaan en weer doorgaan. Zij gebruikt interessante metaforen zodat de boodschap lang bij de toehoorders blijft.
Al naar gelang de combinatie met haar zang ontstaat er een bijzondere interactie tussen Irma en haar publiek, en presenteert zij haar Voice of Leadership System dat middels een aantal overzichtelijke stappen en “instrumenten” naar die intrinsieke motivatie bij mensen leidt om meer succes, zelfvertrouwen en geluk te gaan realiseren.
Niet in de laatste plaats komt dit doordat Irma pakkende verhalen vanuit haar hart weet te vertellen die met haar toehoorders resoneren, maar vooral door haar enorme passie, wijsheid, levenservaring, humor, mensenkennis, authenticiteit en unstoppable energie die mensen ervaren. Haar presentatie is out of the box en als je een bijzondere ervaring wilt, dan is het programma van The Voice of Leadership een echte Xperience, een absolute aanrader.

Thema’s van haar boek waarover ze spreekt

 • Authenticiteit; Wie ben je werkelijk? Groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent.
 • Talentontwikkeling; Van ontdekken naar ontwikkelen. Van passie naar potentieel.
 • Zingeving, Waarom bezielde en succesvolle mensen en/of organisaties de noodzaak zien van het helder hebben en naleven van hun big why & mission statement.
 • 5 stappen en 10 Voice of Leadership instrumenten die voor meer succes, zelfvertrouwen en geluk zorgen
 • (Business) Spiritualiteit, Waarom leven en zakendoen op een dieper niveau een meerwaarde is

Muziek als metafoor voor The Voice of Leadership
De notenbalk, waarin het “trapje van de toonladder” centraal staat, gebruikt Irma als metafoor voor het leven en hoe mensen zich daarin bewegen. Het gaat om het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke Voice of Leadership. We hebben deze allemaal in ons zitten, zowel persoonlijke als zakelijk gezien. Het gaat over het leren vinden van je authenticiteit,
je talenten en erachter komen wat zin geeft aan jouw leven, jouw Big Why achterhalen. In een tijd waar veel gaande is kun je er niet meer onderuit om bepaalde belangrijke levensvraagstukken tegen het licht te houden. Mensen lopen zowel op persoonlijk als zakelijk gebied vast omdat ze zich niet (meer) persoonlijk ontwikkelen en hun Voice of Leadership verloren lijken te zijn. De rek, de energie is eruit waardoor er diverse blokkades zijn ontstaan op zowel fysiek, rationeel, emotioneel als ook op spiritueel gebied.
Irma spreekt over leiderschap nemen over jezelf en het leven en over het belang van bewustwording en bezieling. Haar keynote is voor mensen en organisaties die er klaar voor zijn om ook daadwerkelijk met deze thema’s aan de slag te gaan, zowel persoonlijk als zakelijk gezien. Die twee lopen immers in elkaar over.

Taal: Nederlands
Tarief: € 2250 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 50 – 60 minuten (20 – 90 minuten op maat)

Referenties

Irma is een sterke dame die thuis is in haar podium-presence en daarbij goed contact maakt met haar publiek.
Het is mooi om te zien dat ze dit met warmte en
respect doet. Iets waarbij de menselijke maat zeer voelbaar is.
Of ze nu afwisselend emotioneel, grappig, geaard of spiritueel is; zowel in haar emotie als in haar humor, haar verbinding met zowel aarde als in haar verbinding
met spiritualiteit is zij daar op geen enkele manier terughoudend in. Ze gaat er voelbaar helemaal voor.
Wat daar bijzonder aan is, is het feit dat ze in die
verschillende richtingen energetisch even sterk is.
Vaak zie je sprekers uitblinken in één richting, maar in
andere richtingen minder.
Mooi ook dat ze in haar verbinding met 'boven' woorden als
"ziel" zo gemakkelijk meeneemt. Als ze over 'de ziel' of 'je ziel' spreekt dan is het voelbaar dat ze dat ge-internaliseerd heeft, oftewel,dat eigen gemaakt heeft op een persoonlijke en natuurlijke manier. Eenvoudig gezegd; haar kanaal met hemel en aarde is open en zuiver.
Geweldig om haar te horen spreken over menselijke thema's in relatie tot 'de ziel', omdat het belangrijk is dat we als mens gaan ontdekken dat we uiteindelijk zelf het hart van de kosmos zijn. En die dienen we zelf te ontdekken en ontwikkelen.

Johan van der KooijCoach 60 plussers, van werk naar pensioen fase

Ik heb Irma leren kennen tijdens een van de leiderschap evenementen die we organiseerden. Irma is een bijzondere vrouw die met haar stem, persoonlijk verhaal en voorkomen diepe indruk maakt en achterlaat. Ze weet mensen tot in hun ziel te raken en brengt daarmee een belangrijke bijdrage aan het bewustzijn bij leiders in organisaties. Ik beveel haar van harte aan!

Huib BroekhuisBestuurslid bij CHANGE Club / Oprichter / directeur VDS trainingsbureau

Irma is een vrouw die je weet te inspireren door een bijzondere combinatie van haar eigen verhaal, haar achtergrond in de muziek en haar passie om mensen en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Het was onze drive die dag om vrouwen een stuk inspiratie mee te geven vanuit het verhaal van de ander. Irma is in staat om mensen te raken en een stuk bagage mee te geven waardoor ze zelf kunnen groeien. En wat is het een kado om Irma te horen zingen! Zij heeft een stem die dwars door je heen gaat en weet mensen, samen met haar verhaal en boodschap direct in beweging te zetten. Absolute aanrader"!!

Ingun BolFit4Change

Irma toont dat zij met kop en schouders boven andere experts uitsteekt en dat zij het talent bezit om anderen terug te helpen keren naar hun authentieke kracht en purpose om de beste versie van zichzelf te worden.

Roy MartinaBest-selling author & peak Performance trainer, holistisch arts- auteur-coach

Met vasthoudendheid en een strategie voor succes je doelen bereiken. Irma is met The Voice of Leadership het bewijs van haar eigen missie.

Michael PilarczykPersonal Performance Teacher, bestselling author, owner and founder Matermind Academy

Irma, een vrouw met een verhaal, en wat een zangstem! We werken samen in workshops om mensen te leren dat ze een arend kunnen zijn in plaats van zich te gedragen als een kip. Zij weet mensen te boeien door de wijze waarop ze haar verhaal verteld, maakt snel verbinding met de mensen en geeft ze een goed gevoel omdat ze vanuit herkenning en erkenning praat. Een mooie ervaring om met haar samen te werken !!

Toon van MierloEigenaar bij Sales-Optimum BV en de Business Master Class Ltd.

Irma Lohman is een authentieke vrouw met een rijk scala aan levenservaring. Ze is in staat dit op een oprechte manier te vertellen en weet mensen hiermee te te raken.
Tevens laat ze haar publiek versteld staan door haar enthousiasme, positiviteit en zangkwaliteiten.

Sven FeijenING

Irma Lohman heeft voor Meerbusiness Amstelland een professionele en pakkende masterclass neergezet. De combinatie van haar Voice of Leadership System en haar schitterende zang maken het geheel tot een onvergetelijke presentatie. Het gedachteboek van haar boek dringt door in alles dat zij doet. Wij kunnen Irma voor uw bedrijfspresentatie dan ook van harte aanbevelen.

Bart SchuitenmakerDirecteur Amstelland 4Business

Irma Lohman is one of the most creative, intelligent people I've ever had the pleasure to meet. Her skills and ability to influence and create lasting change in people and organizations is an art, with her professional talents are insignificant compared to her heart and soul. She not only get's world class results, she also genuinely cares deepy. And all the time with a smile and sense of humor that keeps it all fun. She is autentic and value-driven with an incredible voice; absolutely beautifull! Top-notch! Contact her and you will be glad you did! Highly recommended.

Hicham El HassanyMarketing

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Irma Lohman voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid