Prof.dr. Jeff Gaspersz, is als hoogleraar innovatie verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarvoor was hij verbonden aan de Erasmus Universiteit en aan KPMG. Hij ondersteunde ruim 350 organisaties met het vinden en benutten van innovatiekansen. Jeff schreef vele boeken en artikelen over innovatie en creativiteit
Hij is een veelgevraagd spreker op conferenties, seminars en masterclasses.
De diepgevoelde intentie van Jeff is om met zijn boeken, blogs, masterclasses en keynotes over innovatie en creativiteit, mensen en organisaties te inspireren tot een zoektocht naar hun eigen essentie, creatiekracht en talenten. Opdat ze daarmee hun doelen, dromen en verlangens kunnen realiseren, en hun problemen beter kunnen oplossen op het persoonlijk niveau, het niveau van het team en de organisatie, en op het niveau van landen en de wereld.
Met zijn periodieke gratis ideebrief (www.ideebrief.nl ) met ideeën en inzichten over innovatie en creativiteit bereikt hij momenteel 4400 managers, professionals en ondernemers

Talen: Nederlands
Gemiddelde duurtijd lezing: 45 – 60 minuten
Expertise in: innovatie
Onderwerpen: innovatie, HRM, inspiratie en motivatie, leiderschap, management, ondernemerschap, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, slimmer werken, sociale innovatie

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

Innovatie en Leiderschap:
Hoe stimuleer je een cultuur en mindset in een organisatie waardoor een organisatie over een permanente innovatiekracht kan beschikken.
In de laatste 10 minuten van mijn lezing doe ik met alle aanwezigen een connected thinking sessie, die bij 100 deelnemers zal resulteren in 500 ideeën. Die komen op A4 vellen en kan de organisator als pdf scan aan de deelnemers in de dagen na de conferentie sturen.

Zo ontdek je kansen voor innovatie.

 • Je bent professional in een sterk veranderende organisatie. Men verwacht dat je met de verandering meebeweegt en de mogelijkheden ontdekt. Hoe versterk je dan je kansgerichte mindset?
 • Je bent een innovatieteam. Hoe ontdek je de kansen in de markt?
 • Je bent leidinggevende. Wat kun je doen om je team kansgericht te laten denken en doen.
 • Je bent ZZP’er of MKB ondernemer en je wilt nieuwe opdrachten verwerven. Hoe ontdek je daarvoor steeds opnieuw de kansen?
 • Je zoekt naar mogelijkheden om een volgende stap in je loopbaan te zetten. Hoe zet je je creativiteit in om daarvoor kansen aan te trekken?
 • In je leven stel je jezelf ambitieuze doelen. Wat zijn de kleine acties die je morgen al kunt ondernemen om je doelen dichterbij te brengen?

In de laatste 10 minuten van mijn lezing doe ik met alle aanwezigen een connected thinking sessie, die bij 100 deelnemers zal resulteren in 500 ideeën. Die komen op A4 vellen en kan de organisator als pdf scan aan de deelnemers in de dagen na de conferentie sturen.

HR en Innovatie
Hoe kan HR (human resource management) de innovatiekracht van een organisatie versterken.
Ik heb over dit onderwerp vele interviews gegeven en ben vaste docent in verschillende HR courses

Talen: Nederlands, Engels
Tarief: € 2750 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 45 – 60 minuten

Workshops

Masterclass Innovatiegericht Leiderschap
Wat kun je doen om een creatiever team te ontwikkelen die in staat is om nieuwe waarde voor de klant te ontdekken?

Thema’s zijn:

 • Ontdek de kracht van doorbraakvragen
 • Hoe kun je teamleden verbinden laten denken
 • Anders kijken, nieuwe kansen. Hoe perspectiefwisselingen nieuwe mogelijkheden kunnen brengen

Talen: Nederlands
Tarief: € 3500 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 3 – 4 uur
Max. aantal deelnemers: 20

Referenties

Jeff verzorgde een uitstekende presentatie tijdens het Focus-seminar met Edward de Bono afgelopen dinsdag (26/6) op Nyenrode Business Universiteit. Jeff had slechts 20 minuten tot zijn beschikking, maar gebruikte deze tijd optimaal. Deelnemers wisten het op waarde te schatten. Tot een volgende keer!

Hans GroenConference organiser at Focus Conferences BV, Amsterdam Area, Netherlands

Jeff staat bij CKC Seminars al jaren bekend als ‘n zeer professionele, enthousiasmerende en inhoudelijk sterke spreker. Zo ook tijdens het congres HRM & het Onderwijs. Hij gaf ruim 200 HR professionals zeer concrete en praktische adviezen voor kansgericht denken & doen, met als waardering een 8,2! Kortom: veel inhoud en een boeiende presentatie, toegespitst op ons publiek, geweldig! Er komt zeker ‘n vervolg, want Jeff brengt altijd weer nieuwe inzichten, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden…

Joke Dielesen-RosierAlgemeen Manager at CKC Seminars, Eindhoven Area, Netherlands

Jeff heeft van inspiratie voor innovatie een ware kunst gemaakt. In zalen met enkele honderden personen heb ik een paar keer het genoegen gehad hem bezig te zien met informeren over processen van creativiteit en innovatiekracht, het enthousiasmeren en het activeren van de deelnemers. Een bijzondere ervaring!

Peter PeeneDirecteur at Schoolyard Education, Breda Area, Netherlands

Al jarenlang is Jeff verbonden aan CKC Seminars, maar tijdens het Landelijk Architectuur Congres op 27 en 28 november j.l. heb ik zelf kennisgemaakt met hem. Wat een inspirerende en bevlogen spreker! De zaal, bestaande uit ruim 500 IT architecten was muisstil. Aan het einde van de bijdrage van Jeff werd een brainwrite sessie gedaan, waarna de deelnemers met 2.000 ideeen naar huis gingen. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar, ik zou iedereen aanraden om eens een presentatie van Jeff bij te wonen!

Jessica BaxEigenaar at Flits voor Kids, Eindhoven Area, Netherlands

Jeff was spreker tijdens HRinspiratie, een bijeenkomst van HRcommunity in december 2012. Daarnaast heb ik Jeff meegemaakt in diverse gesprekken rondom die bijeenkomst. Opvallend vind ik zijn mate van betrokkenheid. Als je Jeff inhuurt als spreker, krijg je geen spreker. Maar inspiratie, betrokkenheid en toewijding!

Remco MostertmanEigenaar at RemcoMostertman, Amsterdam Area, Netherlands

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Jeff Gaspersz voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid