Karen Adriaenssen (1989 Turnhout ) heeft in het afgelopen decennium meer meegemaakt dan de meeste mensen in hun hele leven. Ze is echter geen slachtoffer van haar omstandigheden. Ze putte er inspiratie en kracht uit om haar leven om te draaien, radicale keuzes te maken en te durven gaan voor haar ambities. Daarover komt ze graag vertellen om ook u te inspireren om keuzes te maken en te durven leven naar uw ambities. Te kunnen streven om de beste versie van jezelf te zijn.

Talen: Nederlands, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 30 – 60 minuten
Expertise in: Persoonlijk leiderschap – communicatie
Onderwerpen: balans leven werk, business spiritualiteit/ethiek, filosofie en religie, gezondheidszorg en zorg, inspiratie en motivatie, leiderschap, lifestyle, mens en maatschappij, ondernemerschap, onderwijs, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, samenwerken, slimmer werken, teambuilding, verandermanagement

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezing

THE POWER OF CHOICES
Het leven kan prachtig zijn als je het leven van je dromen leeft! Voor minder ga ik niet. Het zo belangrijk dat mensen NU hun droomleven nastreven.
Ik heb zelf na kanker een tweede kans gekregen. Dat deed me beseffen hoe mooi het leven is. Dat cadeau, die waarde en kennis wil ik doorgeven aan al mijn klanten d.m.v. coaching, storytelling en workshops.
Benieuwd? Ik geef een talk over mijn Roadmap : The Power of Choices. Ik inspireer jullie om terug opnieuw te beginnen, door te gaan en neem jullie letterlijk mee om te ontdekken hoe jij zelf jouw leven kan verbeteren. Ik ben gek op de beroemde quote van Einstein: “Je kunt op twee manieren je leven leiden. De ene is alsof niets een wonder is. En de andere alsof alles een wonder is.” En dat laatste is wie ik ben.

Tweede omschrijving:
Ken je dat, je hebt slecht nieuws gekregen, je gaat uit elkaar met je partner, je bent failliet gegaan/ontslagen,… En dan zeggen andere mensen die door een moeilijke periode zijn gegaan. “Als ik het kan, kan jij het ook!” Dat is ook waar, maar hoe doe je dat nu?
Concreet, hoe kan je die ommezwaai maken wanneer je uit koers wordt geslagen.
Ik geef jullie mijn roadmap cadeau in deze keynote. Dat is een stappenplan dat ik heb ontworpen en dat je leert hoe je in vier stappen je angsten, barrières en of uitdagingen kan overwinnen.
De allerleukste verrassing van al is: je zal ook met je eigen persoonlijke stappenplan naar huis gaan.

Taal: Nederlands, Engels
Tarief: € 1500 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 30 – 60 minuten

Referenties

Ik heb nog nooit zo'n inspirerende talk gezien als die van jou! Ik denk dat ik kan stellen dat gelukkig het merendeel van de mensen niet moet omgaan met de situaties die het leven voor jou in petto had, maar je veerkracht en je stappenplan neem ik mee in mijn tocht, want ze zijn perfect vertaalbaar! Het was een eer om naar je te luisteren.

Bieke van GorpCo-Founder & COO at FibriCheck

Het is onmogelijk om niet geraakt te worden door het verhaal van Karen. Terwijl ze verslag doet over de hemeltergende zaken die ze heeft meegemaakt zie je immers een krachtige, positieve vrouw staan. Alleen dat al is genoeg om je te inspireren. Bovendien vertelt ze haar verhaal met een gemak en vanzelfsprekendheid die het doen lijken alsof je haar al jaren kent en zij ook jou al jaren kent. Een zeldzaam hoog niveau qua inspirerend en motiverend spreker.

Peter Percevalcoach en TEDX-spreker

Ik vond jouw keynote geweldig! Getuigenis, advies, levenswijsheid, you name it. Je naam vergeet ik bij deze nooit en je talk staat in mijn geheugen gegrift. Je bent een fantastische, wijze, mooie vrouw. Iemand om naar op te kijken en die tijdens haar uitleg mensen omver kan blazen en tegelijkertijd ook kan omarmen en de warmte biedt. Dat is echt talent.

Yasmien NaciriTEDX - Spreker/ belgische onderneemster

Het verhaal van Karen zal mij de rest van mijn dagen bij blijven. Het zal mij motiveren, het heeft mij terug met de voetjes op de grond gezet, over wat belangrijk en niet belangrijk is in het leven. Dat ik krachtig genoeg ben om zaken te realiseren, dat ben ik. Karen zal zeker en vast heel wat mensen weten te motiveren. Karen je bent een enorm sterke vrouw, keep on dancing, and keep spreading the love.

Pieter LoridonBelgisch voormalig basketbalspelen / tv gezicht

Lachen, wenen, kippenvel en staande ovatie. Ik wist niet dat in een inspirerende speech zoveel kan zitten. Je gaat na Karen haar verhaal naar huis met een nieuw perspectief. Het voelt als een vuur vanbinnen dat ze kan aanwakkeren. De synergie bij het publiek was ongelooflijk.

Charlotte De Baere

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Karen Adriaenssen voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid