Luc Ardies oefent al meer dan twintig jaar managementfuncties uit bij ondernemersorganisatie UNIZO en diverse sectorfederaties. Daarnaast is hij oprichter en voorzitter van de cvba Personeels- en Management Opleidingen.

Taal: Nederlands
Gemiddelde duurtijd lezing: 1 – 1,5 uur
Expertise in: Vertalen van wetenschappelijk bewezen modellen naar praktijk- en leefwereld van bedrijven en organisaties
Onderwerpen: balans leven werk, HRM, management

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezing

Waarom de ene (organisatie) swingt en de andere slowt in tijden van verandering?
Dansend door grote en kleine veranderingen op het werk. Enkel mensen en organisaties die zich vlot aanpassen zullen overleven in de snel veranderende samenleving van vandaag. De grootste valkuil daarbij is dat het management de menselijke factor onderschat. Hoe krijg je medewerkers zo ver dat ze, ondanks hun weerstand tegen alles wat nieuw is, al dansend de opeenvolgende golven van verandering doorstaan? Luc Ardies beschrijft op basis van een wetenschappelijk beproefd veranderingsmodel (Prochaska en Di Clemente) vijf eenvoudige stappen om jezelf, je medewerkers en organisatie mee te nemen in grote of kleine veranderingen.

Taal: Nederlands
Tarief: € 750 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 1 – 1,5 uur

Referentie

De soms complexe theorie van modellen uit de psychologie of sociologie werden mooi geïllustreerd naar de situaties die ieder van ons dagelijks ervaart op het werk.

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Luc Ardies voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid