Tijdens zijn opleiding Marketing aan Karel De Grote Hogeschool begon het bij Ruben te kriebelen om zelf iets te starten. In zijn tweede jaar zette hij de stap naar een eenmanszaak, zo gezegd zo gedaan. De combinatie met een full-time lessenrooster werd jammer genoeg al snel te veel waarna hij zijn eerste werknemer aannam. Hij vatte ook het BRYO-traject bij VOKA aan waarbij hij op een gegeven moment de opportuniteit kreeg om te gaan spreken. Deze éénmalige opdracht groeide al snel uit naar een resem spreekopdrachten bij o.a. VOKA, Syntra, MNM let’s get digital en verschillende scholen op een vaste basis. Sinds 2018 geeft hij deeltijds les als docent Digital Marketing bij Thomas More.
Ruben houdt zich dagdagelijks bezig met alles online en digitaal, al ligt zijn expertise net iets meer op het social media advertising en re-targeting aspect om nieuwe klanten te genereren voor jouw zaak.

” Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.”

Taal: Nederlands
Gemiddelde duurtijd lezing: 1 uur
Expert in: marketing, jong ondernemerschap, advertising, growth
Onderwerpen: inspiratie en motivatie, marketing, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, strategie

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

Jong ondernemerschap.

Taal: Nederlands
Tarief: € 1800 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 1 uur

Workshops

Social Media Advertising:
Bij Facebook advertising gaat het erom dat jouw advertenties zoveel mogelijk worden weergegeven in het nieuwsoverzicht van gebruikers, zowel op desktop als op mobiele apparaten. Bij Facebook Advertising kies je voor elke campagne een doelstelling: conversies behalen, naambekendheid vergroten, promotie, … Het is een hele boterham, maar wij helpen je graag!

Taal: Nederlands
Tarief: €899 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 2 uur – 3 uur
Max. aantal deelnemers: 15

Referenties

Heb 2 workshops gevolgd. Alles werd goed uitgelegd en je ziet gewoon dat dit helemaal hun ding is , waar ze vol overgave en kennis over vertellen!!!
We hebben weer wat bijgeleerd , waarvoor dank!

Gemeentebestuur Nijlen

Met een inspirerende presentatie heeft Ruben zijn leerpunten over jong ondernemerschap meegegeven. Zeker een aanrader!

Universiteit Antwerpen

Zeer goede ervaring gehad bij Voka met Ruben Baestaens van Are Agency in de vorm van een sessie voor 15 ondernemers die achteraf laaiend enthousiast waren!

Caterina JanssensVOKA

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Ruben Baestaens voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid