Suzanne Meijroos Amsterdam 1967 doof geboren, en met het 4 levensjaar horend verklaard, alleen woorden hadden nog geen enkele betekenis, en de beelden en energie des te meer. Als Hoog sensitieve en beelddenker was het lastig om mee te komen met de anderen, door wederzijds onbegrip betekende het in die tijd dat je dom was en werd je ook als zodanig behandeld. Creatieve expressie was een uitlaatklep die het vermogen bracht ruimer te communiceren, en de wereld beter te leren begrijpen. Dat leidde uiteindelijk tot een prijswinnende carrière als actrice. Eind jaren ‘90 maakte een burnout een einde aan alles wat tot dan toe normaal was. Het herstel duurde 5 jaar, dit ging voornamelijk zonder hulp van buiten af. De jeugd trauma’s van mishandeling en afwijzing werden verwerkt en alles onder ogen komen bracht een intense en diepe persoonlijke ontwikkeling tot stand. Zodra het weer tijd was om aan het werk te gaan kwam het spreken “zo maar” op haar pad en deelde ze haar inzicht wijsheid en vreugde. Inmiddels is ze oprichter geweest van div. Non Profit organisaties en het online leerplatform UnityShift. Daarnaast is ze betrokken bij diverse Europese projecten die staan voor sociale transformatie en heeft ze duizenden mensen in meer dan 15 landen, kunnen inspireren met haar energie, haar authentieke expressie en een out of.

Talen: Nederlands, Engels
Gemiddelde duurtijd lezing: 1,5 uur
Expertise in: werken in het moment, met wat de zaal nodig heeft.
Onderwerpen: balans leven werk, business spiritualiteit/ethiek, communicatie, inspiratie en motivatie, ondernemerschap, persoonlijke effectiviteit, persoonlijke ontwikkeling

Benieuwd? Boek nu!

Inhoud lezingen

Luisteren
We denken over het algemeen van onszelf dat we goed kunnen luisteren, maar als we leren wat luisteren écht is, komen we erachter dat we vooral ons eigen denken horen. In een snel veranderende wereld vol met stress en crisis, begint goed luisteren inmiddels van levens belang te worden. Door te luisteren naar onszelf, elkaar, en het grotere geheel, ontstaat er een opening bewuste keuzes te maken die verder gaan dan ons eigen belang.

Wisdom Leadership
Van Baas naar Basis. de omslag maken van aansturende controlerende leiding gevende naar de faciliterende leidinggevende die ruimte maakt op het menselijke kapitaal tot volle potentie te laten opbloeien. Dit is de volgende groei mogelijkheid voor ondernemingen om duurzaamheid, innovatie te genereren, maar ook werknemers aan zich te binden en een gezond bedrijf te onderhouden.

Energie is alles
Het laatste wat we ontdekken is waar we in rondlopen. Onze eigen energie (uitstraling) is van enorme impact op elke sociale interactie en de kansen die wij met elkaar creëren. Onbewust aangeleerd gedrag is niet per definitie effectief. Bewust worden van onze eigen energie en onbewuste gedrag maakt dat we nieuwe kansen kunnen creëren in het tot stand brengen van verbinding, effectieve samenwerking en langdurige zaken relaties waarin vertrouwen en gunnen vanzelfsprekend zijn.

Talen: Nederlands, Engels
Tarieven:
Nederland & België: € 2500 (exl. BTW)
Buiten Nederland & België: € 5000 (excl. BTW)
Gem. duurtijd: 1,5 uur

Workshops

Alle workshops zijn interactief, plezierig en geven energie.

LuisterIN
Als we echt gaan luisteren gaat er een wereld voor ons open. We gaan het direct toepassen.

Minimum aantal deelnemers: 15 pers- max 30 personen
Duur: vanaf 90 min tot dagdeel (4 uur)
Resultaat: Inzicht en vaardigheid door het direct toe te passen, te experimenteren en te ervaren. Elkaar leren kennen op een nieuw niveau, geïnspireerd raken door de aanwezige wijsheid kennis en creativiteit. Een Verbinding en verdieping in de persoonlijke ervaring.

Wisdom Leadership
Van Baas naar Basis

Minimum aantal deelnemers: 15 pers- max 40 personen
Duur: vanaf 90 min tot dagdeel (4 uur)
Resultaat: Het zelfInzicht als leider is vergroot, de (soft) skills zijn verbeterd. Door het direct toepassen, experimenteren en ervaren komt er vertrouwen en vaardigheid. Er ontstaat een andere verbinding onderling en een verdieping in de persoonlijke visie en kansen.

What de F#
Van de onbewuste Fight of Flight reactie naar de bewuste keuze voor Flow.

Minimum aantal deelnemers: 25 pers- max 1000 pers.
Duur: vanaf 45 min tot 2 uur
Resultaat: Op een entertainende speelse wijze zijn we meer bewust geworden van ons onbewuste gedrag en de impact daarvan. Hebben ervaring opgedaan met diverse nieuwe vaardigheden. En hebben (groeps) flow ervaren

Referenties

Suzanne heeft meerdere malen als spreekster harten geraakt. Haar verhaal laat niemand onberoerd. Zij brengt van alles in mensen teweeg met haar energie en dynamiek. Een zeer interessante en inspirerende dame die ik ten zeerste kan aanraden.

Lucille AdriaensPhilips Electronics Netherlands B.V., Head of HR New Venture Integrations

Suzanne is een hele bijzondere vrouw. Niets aan haar is gewoon: gewoon. Het is altijd net even anders, leuker, luchtiger, aardiger. Zet Suzanne voor een groep en er gebeurt wat ;)) Nooit te voorspellen wat, maar altijd precies goed voor dat moment en die groep. Vervelen is er niet bij.

Angelique van ’t RietUniversal Flirting Academy

Suzanne Meijroos heeft bij ons bedrijf een evenement geopend. Een evenement om een aantal waardes van ons bedrijf duidelijker over de bune te krijgen naar onze medewerkers en om hen te enthousiasmeren, motiveren en inspireren. In een periode van snelle veranderingen en grote verantwoordelijkheden, had Suzanne de schone taak om onze mensen ontvankelijk te krijgen voor alle boodschappen die we in deze evenementenweek wilde overbrengen.
Suzanne heeft zich bewezen als een zeer inspirerend openbaar spreker. Ze is zeer zeker in staat om een zaal van 300 mensen stil en op het puntje van hun stoel te krijgen. Door haar eigen openheid, terwijl ze toch op een podium staat, ontspant haar publiek vrij gemakkelijk en is het publiek geneigd om veranderingen makkelijker te omarmen. Zeer veel mensen waren geïnspireerd of zelfs geroerd. Naast een motiverende spreker “gaat het ook nog ècht ergens over”.

Joukje de BoerCommunications Unilever R&D Vlaardingen

  Naam: *

  Bedrijf/organisatie: *

  Functie:

  Jouw referentie: *

  Suzanne Meijroos voor jouw evenement?

  Aanvraag beschikbaarheid